FLORADIX KRUIDENELIXIR (500ML)

ARTIKELNUMMER: 0669879 Categorieën: ,

 28,99  27,54

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Floradix Vita Kruidenelixer is een vertrouwd natuurlijk ijzerpreparaat dat de ijzervoorraad snel aanvult. Het bevat ijzer in de vorm van ferrogluconaat, een goed opneembare vorm van ijzer. De vitaminen, kruiden, vruchten en groenten in Floradix Vita Kruidenelixer ondersteunen de ijzer opname. Ook verhogen zij de weerstand en werken ze versterkend op het hele lichaam. De kruiden in dit elixer zijn bovendien goed verteerbaar, iets wat voor een ijzerpreparaat een belangrijk voordeel is. Daarom is Floradix geschikt voor iedereen die wat extra’s nodig heeft.

Gebruik:

Volwassenen: 2 x 10 ml of 1 x 20 ml (een maatbeker) een half uur voor de maaltijd.
Kinderen: 6 – 12 jaar 10 ml per dag.
Kinderen: 3 – 5 jaar 5 ml per dag.

Vitamine C bevordert de ijzeropname, dus inname met een glas vers vruchtensap is prima. Voor het beste resultaat dient het elixer 3-4 weken gebruikt te worden, de tabletten 5-6 weken. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar. Niet innemen met zwarte thee, koffie of melkproducten, want dat vermindert de ijzeropname aanzienlijk!

Samenstelling:

Per 20 ml: IJzer 15 mg – Vitamine B1 1,6 mg – Vitamine B2 1,8 mg – Vitamine B6 0,8 mg – Vitamine B12 1,2 µg – Vitamine C 26,0 mg.

Aanverwante producten: