SORIA VITAMINE A 1,2MG (150TABL)

ARTIKELNUMMER: 4605424 Categorieën: ,

 24,75  23,51

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

De vitamine A wordt met behulp van HPMC (HydroxyPropylMethylCellulose) gebonden in een natuurlijke matrix. Deze natuurlijke matrix zorgt voor een langdurige vrijgave van vitamine A wat in een verhoogde opname resulteert.Door de langdurige vrijgave is de vitamine gedurende 8 uur lang beschikbaar in het bloed, tegenover 3 uur bij gewone tabletten. Hierdoor krijg je geen pieken en een optimale, constante opname. De matrix zorgt ook voor een verhoogde stabiliteit en bescherming tegen warmte en licht.

Vitamine A draagt bij tot het instandhouding van een normaal gezichtsvermogen, normale huid, normaal ijzermetabolisme, normale werking van het immuunsysteem. Speelt een rol in het celspecialisatieproces.

Gebruik:

1 tablet per dag, ‘s morgens.

Samenstelling:

Per tablet: microkristallijne cellulose en hydroxypropylmethylcellulose (stabilisator) – retinylacetaat (vitamine A) 1200µg – magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide (antiklontermiddelen).

Aanverwante producten: