UPSA C VITAMINE C 1 G (20BRUI)

ARTIKELNUMMER: 0817718 Categorieën: ,

 4,86  4,62

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Dit middel wordt gebruikt om een tekort aan vitamine C te behandelen en te voorkomen.

Gebruik:

Kinderen en jongeren tot 18 jaar: De veiligheid en werkzaamheid van UPSA-C bij kinderen en jongeren is niet vastgesteld.

De aanbevolen dosis is ½ of 1 tablet UPSA-C 1000 mg per dag, ’s ochtends of ’s middags. De tabletten oplossen in een glas water.

Zwangerschap/borstvoeding:

Vitamine C komt via de bloedsomloop van de moeder in de bloedsomloop van de foetus terecht. Het gebruik van UPSA-C tijdens de zwangerschap is niet aanbevolen, tenzij onder toezicht van een arts.

Vitamine C wordt uitgescheiden in moedermelk en een effect op de pasgeborenen is waarschijnlijk. Er moet worden besloten of borstvoeding moet worden gestaakt of dat behandeling met UPSA-C moet worden gestaakt dan wel niet moet worden ingesteld, waarbij het voordeel van borstvoeding voor het kind en het voordeel van behandeling voor de vrouw in overweging moeten worden genomen..

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is ascorbinezuur – De andere stoffen in dit middel zijn: natriumwaterstofcarbonaat – citroenzuur anhydraat – sacharose –  natriumsacharine – polyethyleenglycol 6000 – natriumbenzoaat (E211) – sinaasappelaroma 87 56 28 – zonnegeel FCF (E 110) – gezuiverd water.

Aanverwante producten: