SUPRADYN PRENATAL (60CAPS)

ARTIKELNUMMER: 4366803 Categorieën: ,

 45,95  43,65

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Supradyn® Prenatal is een speciaal samengestelde alles-in-één prenatale multivitamine in te nemen vanaf de kinderwens, tijdens de zwangerschap tot en met de borstvoeding. Reeds voor de bevruchting, helpt de unieke combinatie van vitamines en mineralen het lichaam voor te bereiden op de zwangerschap door een optimaal niveau van alle noodzakelijke micronutriënten op te bouwen om de gezonde ontwikkeling van de foetus tijdens de zwangerschap te ondersteunen.

Gebruik:

1 capsule per dag bij de maaltijd, innemen met een voldoende hoeveelheid water (250 ml).

Samenstelling:

Gelatine – DHA (visolie) – bevochtiger/ (E422) – calcium ascorbaat – magnesium oxide – EPA (visolie) – verdikkingsmiddel (E901) – ijzerfumaraat – nicotinamide – DL alfatocoferylacetaat – zinkoxide – calcium D-pantothenaat – bètacaroteen – kopersulfaat – pyridoxinewaterstofchloride – thiamine nitraat – riboflavine – pteroylmonoglutaminezuur – calcium l-methylfolaat – cholecalciferol – kaliumjodide – natriumseleniet – D-biotine – cyanocobalamine – kleurstof (E172) – verdikkingsmiddel (E551) – emulgator (E322) (soja).

Zonder gluten – Zonder lactose – Zonder varkensgelatine – Zonder nasmaak van vis – Zonder bewaarmiddelen.

Aanverwante producten: