VENORUTON POEDER OPLOSBAAR (30ZAK)

ARTIKELNUMMER: 1363795 Categorieën: , ,

 26,78  25,44

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Behandeling van oedeem (vochtophopingen) in de benen te wijten aan een slechte bloedsomloop en ongemakken door chronische veneuze insufficiëntie, zoals zware en pijnlijke benen en een gezwollen gevoel.

Gebruik:

Venoruton Zakjes 1000 mg poeder voor drank is vooral bedoeld als aanvangsbehandeling van de symptomen geassocieerd met aanhoudende verminderde doorstroming (chronische veneuze insufficiëntie (CVI)). De behandeling moet voortgezet worden tot de ongemakken verdwijnen.
Neem 1 zakje per dag, bij voorkeur bij de maaltijden.Het poeder al roerend volledig oplossen in een glas water.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Zoals voor bijna alle geneesmiddelen, geldt ook voor Venoruton dat u het niet tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap mag innemen zonder uw behandelende arts daarvan op de hoogte te brengen.

U mag Venoruton gedurende de borstvoeding innemen.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is O-(β-hydroxyaethyl)-rutosidea (HR) 1000 mg – De andere stoffen in dit middel zijn: mannitol – natriumsaccharine – sinaasappelaroma.

Mogelijk wordt dit product afgeleverd met CNK 2883080.

Aanverwante producten: