SPASCUPREEL 50 TABL HEEL

ARTIKELNUMMER: 2319689 Categorieën: ,

 14,95  14,20

Homeopathisch geneesmiddel. Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Indien aanwezig: lees voor gebruik deze bijsluiter.

Spascupreel is een homeopathisch geneesmiddel met bestanddelen traditioneel gebruikt voor de symptomatische behandeling van spasmen en krampen van de gladde spieren van het gastro-intestinaal en het urogenitaal stelsel bv. prikkelbare darm syndroom, menstruatiekrampen en spasmen van de urinewegen; en spasmen en krampen van de dwarsgestreepte spieren bv. pijnlijke spanningen in de lage rug, torticollis.

Gebruik:

Dosering voor volwassenen: Gebruikelijke dosering: 3x daags 1 tablet innemen.
Bij acute klachten: om het ½ uur tot 1 uur 1 tablet innemen en daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 12 tabletten daags).
Dosering voor kinderen: Adolescenten van 12 tot 18 jaar: Gebruikelijke dosering: 3x daags 1 tablet innemen.
Bij acute klachten: om het ½ uur tot 1 uur 1 tablet innemen en daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 12 tabletten daags).
Kinderen van 6 tot 11 jaar: Gebruikelijke dosering: 2x daags 1 tablet innemen.
Bij acute klachten: om het uur tot 2 uur 1 tablet innemen en daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 8 tabletten daags).
Kinderen van 2 tot 5 jaar: Gebruikelijke dosering: 1-2x daags 1 tablet toedienen.
Bij acute klachten: om het uur tot 2 uur 1 tablet toedienen en daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 6 tabletten daag

Het wordt aanbevolen de tabletten in de mond te houden tot ze zacht worden, voor ze in te slikken. De tabletten moeten niet volledig opgelost zijn, maar eerder uit mekaar beginnen vallen en kunnen dan ingeslikt worden, indien gewenst met wat water. Voor kinderen kunnen de tabletten eventueel geplet
worden, toegevoegd worden aan een kleine hoeveelheid water en dan toegediend.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Er zijn van Spascupreel geen gegevens over het effect op de vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding. Er wordt geen invloed op de vruchtbaarheid, zwangerschap of borstvoeding verwacht aangezien de homeopathische verdunningen van de bestanddelen van dit geneesmiddel tot dusver niet toxisch zijn gebleken. Voor zover bekend kan Spascupreel tabletten gedurende de zwangerschap en de periode van borstvoeding in de aanbevolen dosering worden ingenomen.

Samenstelling:

De werkzame bestanddelen in 1 tablet van 301,5 mg zijn: Aconitum napellus D6 60 mg – Ammonium bromatum D4 – Atropinum sulphuricum D6 –  Colocynthis D4 – Gelsemium sempervirens D6 – Magnesium phosphoricum D6 – Veratrum album D6 àà 30 mg – Agaricus muscarius D4 – Chamomilla
D3 – Cuprum sulphuricum D6 – Passiflora incarnata D2 àà 15 mg.
De andere bestanddelen (hulpstoffen) in dit middel zijn: Lactosum monohydricum- Magnesii stearas.

Aanverwante producten: