ENTEROL 250 MG (10CAPS)

ARTIKELNUMMER: 2183044 Categorieën: , ,

 10,32  9,80

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Enterol 250 mg poeder voor orale suspensie of harde capsules is aangewezen om diarree door inname van antibiotica te voorkomen bij personen die voorbestemd zijn om diarree door Clostridium difficile te ontwikkelen, of een recidief (een nieuwe episode) van diarree te krijgen veroorzaakt door Clostridium difficile.

Enterol 250 mg poeder voor orale suspensie of harde capsules is aangewezen voor de behandeling van acute diarree bij kinderen tot 12 jaar, ter aanvulling van orale rehydratie.

Gebruik:

De gebruikelijke dosering is:
Volwassenen: 2 tot 4 harde capsules met wat water inslikken.
Kinderen: 2 harde capsules met wat water inslikken

Behandelingsduur:
Volwassenen: preventie van een nieuwe episode of recidief van diarree door Clostridium difficile: 4weken.
Kinderen: behandeling van diarree als aanvulling op orale rehydratie: 1 week.
Stop de behandeling niet voortijdig omdat de diarree in dat geval terug zou kunnen keren.

Zwangerschap/borstvoeding:

Het effect van het geneesmiddel werd niet onderzocht bij zwangere vrouwen of dieren. Het gebruik van het geneesmiddel wordt dan ook ontraden tijdens.de zwangerschap.

Het effect van het geneesmiddel werd niet onderzocht bij vrouwen die borstvoeding geven of zogende dieren. Het gebruik van het geneesmiddel wordt dan ook ontraden tijdens de periode van borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stof is: 250 mg gelyofiliseerde Saccharomyces boulardii (minstens 6 miljard levensvatbare cellen) – lactose – magnesiumstearaat – gelatine –  titaandioxide E171.

Dit product wordt mogelijk afgeleverd met code 2882728.

 

Aanverwante producten: