ETIXX MAX D-EFENSE (20CAPS)

 24,99  23,74

Uitverkocht

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Max D-efences is een voedingssupplement met zowel micro-organismen (probiotica), inuline (prebiotica) als Vitamine D.
Probiotica helpen bij het behouden van of herstellen van het evenwicht tussen humane essentiële en pathogene (ziekmakende) bacteriën. Daarnaast hebben ze een positief effect op het verteringsproces en verbeteren ze de efficiëntie van het immunologisch systeem. Uit studies blijkt dat supplementatie van probiotica bij atleten leidt tot minder frequent optreden van bovenste luchtweginfecties en minder maag-darmklachten. Prebiotica zijn het voedsel voor de “goede bacteriën” in de darmen en stimuleren dus de groei ervan. Vitamine D deficiëntie komt vaak voor bij Sporters. Vitamine D in Max D-efence draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Gebruik:

1 capsule per dag, gedurende minimaal 2 weken.
Curatief: bij diarree of ontregelde darmtransit.
Preventief: 2 weken voor vertrek naar buitenland, 2 weken voor belangrijke competitie, 2 weken voor toename trainingsbelasting.

Bovendien is Max D-efense steeds aan te raden bij een antibioticakuur ter bescherming van de darmflora en voor het verminderen van mogelijke gastro-intestinale nevenwerkingen ten gevolge van de antibioticakuur. Voor een optimale werking wordt aangeraden om het probioticum min. 2u voor of 2u na het antibioticum in te nemen en niet tegelijk.

Samenstelling:

Per capsule: Saccharomyces boulardii (20 billion/g) 6,5 mg – Lactobacillus rhamnosus (200 billion/g) 3,5 mg – Streptococcus thermophiles (200 billion/g) 3,5 mg – Bifidobacterium bifidum (200 billion/g) 2,5 mg – Lactobacillus casei (200 billion/g) 2,5 mg – Lactococcus lactis (200 billion/g) 2 mg – Lactobacillus acidophilus (200 billion/g) 2 mg – Bifidobacterium longum subsp. Infantis (200 billion/g) 1,7 mg – Bifidobacterium longum (200 billion/g) 1 mg – Vitamine D 10 μg (*200%) – Inuline 20 mgTotaal van 25miljard bacteriën/cap.

Aanverwante producten: