ETIXX CHRONDRO GLUCO 1500 (30TABL)

ARTIKELNUMMER: 2527299 Categorieën: , ,

 22,50  21,38

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Goed voor het behoud en de aanmaak van kraakbeen en bindweefsel.

Het optimaal functioneren van de gewrichten is uitermate belangrijk voor onze beweeglijkheid. Kraakbeen en bindweefsel spelen hierin een sleutelrol. Vooral bij herhaaldelijke (over)belasting en bij het ouder worden, treedt er slijtage op. Het actief beschermen en herstellen van gewrichtskraakbeen is daarom cruciaal. CHONDRO GLUCO 1500 is een supplement rijk aan glucosamine, chondroïtine, MSM, vitamine C en lactoferrine, dat zorgt voor een goed beschermend effect en helpt bij herstel na een sportblessure.

Gebruik:

Neem 1 tablet per dag bij het ontbijt, gedurende minimaal 4 weken.

Er wordt aangeraden om dit supplement in te nemen in zware trainingsperiodes, wanneer het lichaam hoge impacten moet doorstaan. Ook bij pijnlijke gewrichten en na blessure van kraakbeen, pezen en ligamenten is dit supplement aan te raden om het herstel te bespoedigen.

Samenstelling:

Glucosaminesulfaat 2KCl (schaaldieren, weekdieren) – Vulstoffen: microkristallijnecellulose, cellulosegel – Chondroïtinesulfaat (vis) – Vulstoffen: natriumcarboxymethylcellulose, cellulosegom – L-ascorbinezuur – Vulstof: hydroxypropylmethyl cellulose – Methylsulfonylmethaan – mangaangluconaat – Anti-klontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren – Vulstoffen: talk, polydextrose, hydroxypropylcellulose – Kleurstof: titaandioxide – Lactoferrine (melk) – Verstevigingsmiddel: middellange keten triglyceriden – Anti-klontermiddel: siliciumdioxide – colour: IJzeroxiden en -hydroxiden – Koperbisglycinaat – colours: riboflavines, IJzeroxiden en -hydroxiden.

Aanverwante producten: