OSTEOPLUS TENDOACTIVE (30GELU)

ARTIKELNUMMER: 2656015 Categorieën: ,

 19,50  18,53

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Osteoplus tendoactive® ondersteunt de pezen. Naast de gewrichten en botten spelen pezen immers een zeer belangrijke rol in het soepel kunnen blijven bewegen. De combinatie van mucopolysacchariden, vitamine C en collageen type 1 zorgt ervoor dat de aanmaak van peescellen ondersteund wordt. Osteoplus tendoactive® heeft vooral een ondersteunende functie bij intensieve sporters of bij mensen die hun pezen op een eentonige manier gebruiken.

Unieke combinatie van mucopolysacchariden, Vitamine C en collageen type 1. Stimuleert de aanmaak van peescellen. Ondersteunt de pezen. Versterkt de pezen. Zorgt ervoor dat er minder ongemakken zijn ter hoogte van de pezen. Onderhoudt soepelheid , kracht en mobiliteit

Gebruik:

1 tot 2 softgels per dag innemen met een glas water (200 ml) tijdens of vlak na de maaltijd.

Samenstelling:

Sojaolie (Glycine max) – Mucopolysacchariden – Gelatine – Glycerol – Gehydrolyseerd collageen type I 40mg – L ascorbinezuur 30 mg – Mono en diglyceriden van vetzuren en sojalecithine – Ammoniakkaramel – Titaandioxide – Butylhydroxytolueen.

Aanverwante producten: