MOBILAT ZALF (100G)

ARTIKELNUMMER: 0057877 Categorieën: ,

 14,34  13,62

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Mobilat crème / Mobilat gel is een combinatie van twee geneesmiddelen: salicylzuur en mucopolysacharidepolysulfaat. Het is bedoeld om op de huid aan te brengen. Mobilat crème / Mobilat gel wordt geadviseerd om pijn te behandelen bij verstuikingen en verrekkingen van de spieren en gewrichten. De onderliggende aandoening (verstuiking of verrekking) moet echter wel op de aangepaste wijze medisch behandeld worden.

Gebruik:

Mobilat crème / Mobilat gel mag niet gebruikt worden bij kinderen en jongeren tot 18 jaar vanwege het gebrek aan gegevens over de veiligheid en de werkzaamheid voor deze leeftijdsgroep.

Breng Mobilat aan op de aangedane delen door de crème of gel uit te smeren. Laat de crème (niet de gel) in de huid dringen met een zachte massage.

Eén- tot tweemaal daags aanbrengen. Naar gelang van de aangedane zone brengt u een deel crème of gel met een lengte van 5-15 cm aan. Onder een verband mag alleen de crème gebruikt worden. De gel mag niet gebruikt worden onder een verband.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Gebruik Mobilat crème / Mobilat gel niet tijdens het eerste trimester van de zwangerschap, en ook niet aan het einde van de zwangerschap. Tijdens het tweede trimester van de zwangerschap mag Mobilat crème / Mobilat gel niet aangebracht worden over grote huidoppervlakken. Raadpleeg altijd uw arts voor het aanbrengen.

Gebruik Mobilat crème / Mobilat gel niet tijdens de periode van borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stoffen in Mobilat crème zijn salicylzuur (20 mg per gram crème) en mucopolysacharidepolysulfaat (2 mg per gram crème). – De andere stoffen in Mobilat crème zijn: 85 %-ig glycerol – stearinezuur – wolalcoholbalsem – myristylalcohol – emulgerend ketylstearylalcohol (type A) – ethanolamine – isopropylalcohol – thymol – gezuiverd water.

 

Aanverwante producten: