J-IXX LICAPS GEWRICHTEN&SPIEREN (180CAPS)

ARTIKELNUMMER: 3546736 Categorieën: , ,

 53,95  51,25

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

J- ixX is een high tech product met meerdere actieve stoffen. J- ixX is ontwikkeld ter ondersteuning van gewrichten, kraakbeen en spieren. J- ixX bevat het gepateerde Novasol Curcumine, een “solubilisaat” dat de opneembaarheid van kurkuma 185 x in vergelijking met een standaard kurkuma extract en tot 1350 x in vergelijking met standaard kurkumapoeder.

Gebruik:

Gedurende 2 maanden: vanaf 7 jaar: onder 50 kg: 1 capsule ‘s morgens en 1 capsule ‘s avonds.
Boven 50 kg: 2 capsules ‘s morgens en 2 capsules ‘s avonds
Vanaf maand 3 (onderhoudsdosis): vanaf 7 jaar: onder 50 kg: 1 capsule ‘s morgens
Boven 50 kg: 1 capsule ‘s morgens en 1 capsule ‘s avonds
J-ixX dient ingenomen te worden bij de maaltijd.

Samenstelling:

Polysorbaat 80 – hydroxypropylmethylcellulose (vegatarische capsules) – Extract van kurkuma (Curcuma longa L.) – L- ascorbinezuur – gemberwortelextract (Zingiber officinale L.- cholecalciferol – gemberextract met 50% gingerolen en bio- geoptimaliseerde kurkuma- extract – Vit D – Vit C.

Raadgevingen: 

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding en bij obstructie van de galwegen. Licht uw arts of apotheker in bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.

Aanverwante producten: