ETIXX MAGNESIUM 2000 AA BRUIS (30TABL)

 24,99  23,74

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Magnesium is een essentieel mineraal voor iedere sporter. Verschillende factoren (o.a. eenzijdige voeding en een calciumrijke voeding die de opname van magnesium bemoeilijken) dragen ertoe bij dat sporters vaak een te laag gehalte aan magnesium opnemen. Een bijkomende oorzaak van magnesiumtekort bij sporters zijn de hoge verliezen via het zweet. Een voldoende hoge magnesium-inname is dus aan te raden. MAGNESIUM 2000 AA helpt de spieren ontspannen, en helpt zodoende spierkrampen tijdens training en wedstrijden voorkomen. Bovendien is het een uiterst belangrijke co-factor voor de energieproductie in de spier.

Gebruik:

1 bruistablet per dag oplossen in een glas (200 ml) water.

Samenstelling:

Voedingszuur: citroenzuur – Magnesiumcarbonaat – Zuurteregelaar: natriumcarbonaten – magnesiumbisglycinaat – L-ascorbinezuur – Antiklontermiddel: calciumfosfaten – Aroma: citrusaroma – inuline – Zoetstof: cyclamaten – Kleurstof: carotenen – Zoetstof: sacharinen.

Aanverwante producten: