ETIXX MAN POWER (60CAPS)

ARTIKELNUMMER: 2703791 Categorieën: ,

 32,99  31,34

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Etixx Manpower bevat een combinatie van planten, vitaminen en mineralen, specifiek ontwikkeld voor mannen. Het supplement bevat foliumzuur dat bijdraagt tot normale psychologische functies en helpt bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Daarom kan dit helpen bij zowel de fysieke als mentale prestaties.Testosteron speelt een belangrijke rol in de opbouw van spiermassa en spierkracht. De productie van testosteron is onder meer afhankelijk van de concentratie aan zink in het bloed. Etixx Manpower bevat zink ter ondersteuning van een normaal testosterongehalte. Vooral oudere mannen hebben hier baat bij, want de productie van mannelijke hormonen neemt gewoonlijk af met de leeftijd.

Etixx Manpower heeft extra vitamine E dat bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruik:

2 capsules per dag innemen gedurende minimaal 1 maand.

Samenstelling:

Vulstof: talk, gelatine, Lecithinen (soja), Magnesiumzouten van vetzuren, calciumcarbonaat – Damiaanblad droogextract (Turnera aphrodisiaca) – Pompoenzaad droogextract (Cucurbita pepo) – D-alfa-tocoferylacetaat – Antiklontermiddel: Siliciumdioxide – zinkbisglycinaat – Kleurstof: IJzeroxiden en -hydroxiden, Titaandioxide – Calcium-D-pantothenaat – Pteroylmonoglutaminezuur.

Aanverwante producten: