ETIXX CARBO-GY POWDER ORANGE (1000G)

ARTIKELNUMMER: 3603404 Categorieën: ,

 35,99  34,19

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

CARBO-GY is een uitgebalanceerde energiedrank die koolhydraten voorziet in een hoge dosering. Dit maakt van CARBO-GY die ideale drank om brandstof aan te vullen tijdens het sporten wanneer er weinig tijd is om veel te drinken of tijdens koud weer wanneer weinig gezweet wordt. Een bijkomend voordeel in deze situatie is dat CARBO-GY probleemloos als verkwikkende warme drank kan gedronken worden.
De Vitamines B1 en B2 in CARBO-GY dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme, en Foliumzuur draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Gebruik:

Als carbo-loader: 70 g poeder oplossen in 500 ml water (4 schepjes = 70 g poeder).
VOOR (1,5-4u): 70g (4 schepjes) in 500ml water*.
TIJDENS: 70g (4 schepjes) in 500ml water **.

* De dag van de wedstrijd wordt aangeraden om Carbo-Gy te drinken tijdens de pre-competitiemaaltijd. Dit kan zowel als koude drank of als warme vruchtenthee.
** Tijdens de wedstrijd en training is Carbo-Gy geschikt bij koud weer en wanneer tijd voor drinken en eten beperkt is.

Samenstelling:

Sinaasappel: fructose – maltodextrine – voedingszuur: citroenzuur – aroma – kleurstof: carotenen – pteroylmonoglutaminezuur – nicotinamide – riboflavine – thiamine hydrochloride.

Aanverwante producten: