STREPFEN MONDSPRAY HONING-CITR

ARTIKELNUMMER: 4157681 Categorieën: ,

 9,99  9,49

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

De werkzame stof is flurbiprofen. Flurbiprofen behoort tot een groep geneesmiddelen die niet- steroïdale ontstekingsremmende middelen (NSAID’s) worden genoemd. Die veranderen de wijze waarop het lichaam reageert op pijn, zwelling en een hoge temperatuur. Strepfen Spray Honing en Citroen wordt gebruikt voor de symptomatische verlichting van keelpijn zoals pijn, moeilijk slikken en zwelling bij volwassenen van 18 jaar en ouder, gedurende een korte periode.

Gebruik:

Volwassenen van 18 jaar en ouder: 1 dosis van 3 verstuivingen achteraan in de keel om de 3 tot 6 uur volgens behoefte, tot een maximum van 5 doses in 24 uur.

De pomp activeren: als u het pompje voor de eerste keer gebruikt (of als u het lange tijd hebt bewaard), moet u het eerst activeren. Richt het mondstuk van u weg en verstuif minstens vier keer tot er een fijne, gelijkmatige mist verschijnt. Het pompje is dan geactiveerd en klaar voor gebruik. Als het product een tijdje niet wordt gebruikt, richt u het mondstuk van u weg en verstuift u minstens één keer om een fijne, gelijkmatige mist te verkrijgen. Zorg er altijd voor dat er een fijne, gelijkmatige mist wordt verstuifd voor u het product toedient.

Zwangerschap/borstvoeding:

Neem dit geneesmiddel niet in als u in de laatste 3 maanden van de zwangerschap bent. Als u in de eerste 6 maanden van de zwangerschap bent of als u borstvoeding geeft, moet u met uw arts spreken voor u dit geneesmiddel inneemt.

Samenstelling: 

De werkzame stof in dit middel is flurbiprofen. Eén dosis (3 verstuivingen) bevat 8,75 mg flurbiprofen, dat overeenkomt met 16,2 mg/ml flurbiprofen.
De andere stoffen in dit middel zijn: betadex – dinatriumfosfaatdodecahydraat – citroenzuurmonohydraat – methylparahydoxybenzoaat (E218) -propylparahydroxybenzoaat (E216) – natriumhydroxide – honingsmaak (bevat smaakstof(fen) – smaakprepara(a)t(en) en Propyleenglycol (E1520) – citroensmaak (bevat aromastof(fen) – smaakprepara(a)t(en) en propyleenglycol (E1520)) – N,2,3-trimethyl-2-isopropylbutanamide – natriumsacharine – hydroxypropylbetadex en gezuiverd water.

Aanverwante producten: