COLLUDOL SPRAY (30ML)

ARTIKELNUMMER: 0894162 Categorieën: ,

 10,50  9,98

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Colludol 1 mg/2 mg spray voor oromucosaal gebruik (gebruik in het mondslijmvlies) is een geneesmiddel tegen pijn en ontsteking in de mond en de keel (ontsmettend en verdovend).

Gebruik:

Volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar: 3 tot 6 verstuivingen per dag, naargelang het geval. De verstuivingen over de loop van de dag verdelen. Personen met een slecht werkende lever of met een hartziekte wordt aangeraden om het aantal verstuivingen te verminderen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Het gebruik van dit geneesmiddel is af te raden.

Samenstelling:

De werkzame stoffen in dit middel zijn: hexamidine diisethionaat 1 mg – lidocaïne hydrochloride 2 mg. – De andere stoffen in dit middel zijn: glycerol – sucrose – synthetisch aroma van passievrucht (dérog. 42/960) – synthetisch aroma van perzik (dérog. 42/961) – synthetisch aroma van munt – gezuiverd water q.s. ad 1 ml – stikstof voor een druk van 7 bar.

Aanverwante producten: