STREPSILS AARDBEI Z/SUIKER (36PAST)

ARTIKELNUMMER: 2547875 Categorieën: ,

 9,51  9,03

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Strepsils zijn ontsmettende zuigtabletten die langzaam in de mond oplossen. Strepsils wordt gebruikt voor het verlichten van de symptomen van acute keelpijn. Strepsils kan ook gebruikt worden als aanvullende lokale behandeling van keelontsteking, ontsteking van de amandelen en de mondslijmvliezen (tandvleesontsteking, aften).

Ook verkrijgbaar zijn Strepsils Suikervrij Aardbei, Strepsils Honing & Citroen, Strepsils Vit C Sinaasappel en Strepsils Cool Mint, zuigtabletten. Strepsils + Lidocaïne is verkrijgbaar als zuigtabletten en als keelspray.

Gebruik:

Volwassenen: Eén zuigtablet om de 2 à 3 uur langzaam in de mond laten smelten. Maximaal 6 zuigtabletten per dag (24 uur).
Kinderen vanaf 15 jaar en ouder: zie volwassenen.
Kinderen vanaf 8 tot 15 jaar: één zuigtablet 4 x per dag.
Kinderen vanaf 5 tot 7 jaar: één zuigtablet 3 x per dag.

Zwangerschap/borstvoeding:

Er zijn geen of beperkte gegevens beschikbaar over het gebruik van dit geneesmiddel tijdens deze periodes. Aldus wordt Strepsils niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stoffen in dit middel zijn 1,2 mg dichlorobenzylalcohol en 0,6 mg amylmetacresol. De andere stoffen in dit middel zijn aardbeiensmaakstof –  Antho P-WS roze (E163) – natriumsacharine – wijnsteenzuur – vloeibare maltitol – isomalt.

 

Aanverwante producten: