STREPFEN 8,75 MG ZUIGTABL (24PAST)

ARTIKELNUMMER: 2687432 Categorieën: ,

 9,92  9,42

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Strepfen 8,75 mg zuigtabletten wordt gebruikt om symptomen van keelpijn zoals pijnlijke keel en pijn en zwelling van de keel en moeilijk slikken te verlichten bij volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar, gedurende een korte periode.

Gebruik:

Dit geneesmiddel niet gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar.

De aanbevolen dosering voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder is. Neem 1 zuigtablet en zuig ze traag op in de mond. Beweeg de zuigtablet tijdens het zuigen steeds rond in de mond. De zuigtabletten moeten binnen 30 minuten beginnen te werken. Gebruik daarna 1 zuigtablet om de drie tot zes uur, volgens behoefte. Neem niet meer dan 5 zuigtabletten per 24 uur.

Zwangerschap/borstvoeding:

Neem dit geneesmiddel niet in tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap. Als u in de eerste 6 maanden van de zwangerschap bent of borstvoeding geeft, moet u met uw arts spreken voordat u deze zuigtabletten inneemt.

Strepfen zuigtabletten behoort tot een groep geneesmiddelen die de vruchtbaarheid bij vrouwen kunnen verstoren. Dat effect is omkeerbaar bij stopzetting van het geneesmiddel. Het is onwaarschijnlijk dat de zuigtabletten bij occasioneel gebruik invloed zullen hebben op uw kansen om zwanger te worden. Maar als u moeilijk zwanger geraakt, moet u met uw arts spreken voordat u dit geneesmiddel inneemt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is 8,75 mg flurbiprofen – De andere stoffen zijn: macrogol 300 – kaliumhydroxide – citroensmaak – levomenthol – honing – vloeibare glucose – vloeibare sucrose.

Aanverwante producten: