IBUPROFEN TEVA GEL (50G)

 7,07  6,72

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

IBUPROFEN TEVA GEL

Ibuprofen is een gel voor uitwendig gebruik. Deze gel bevat ibuprofen, een ontstekingswerende pijnstiller. Ibuprofen is aangewezen bij een peesontsteking (tendinitis) van de onderste en bovenste ledematen en bij goedaardige kwetsuren, ontstaan bij sport of door ongeval, verrekking, kneuzingen van de spieren en de pezen. De behandeling is symptomatisch en/of ondersteunend.

Gebruik : 

Gebruik Ibuprofen niet bij zuigelingen of kleine kinderen (jonger dan 6 jaar)

3 à 4 maal per dag 4 tot 10 cm gel (afhankelijk van de grootte van het gewricht) aanbrengen op de huid en lichtjes masseren. U mag indien nodig een verband aanbrengen op de gel.

Zwangerschap/borstvoeding : 

Ibuprofen wordt niet aangeraden tijdens de zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is ibuprofen. Ibuprofen Teva 5% gel bevat 5 g ibuprofen per 100 g gel. De andere stoffen in dit middel zijn isopropylalcohol – hydroxyethylcellulose – natriumhydroxide – benzylalcohol – gezuiverd water.

Aanverwante producten: