EXTRAPAN GEL (50G)

 10,35  9,83

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

EXTRAPAN GEL

Extrapan ibuprofenum gel behoort tot de groep van de niet-steroïde ontstekingsremmende middelen. Deze geneesmiddelen werken pijnstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend. Extrapan ibuprofenum gel is aangewezen als ondersteunende en symptomatische behandeling van een peesontsteking (tendinitis) van de onderste en de bovenste ledematen en van goedaardige kwetsuren, ontstaan bij sport of door ongeval, verrekking, kneuzingen van de spieren en de pezen.

Gebruik:

3 à 4 maal per dag 4 tot 10 cm gel (afhankelijk van de grootte van het gewricht) aanbrengen op de huid en lichtjes masseren. U mag de gel onder een afsluitend verband aanbrengen

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Extrapan ibuprofenum gel wordt niet aangeraden tijdens de zwangerschap.

Extrapan ibuprofenum gel wordt niet aangeraden tijdens de borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stof in Extrapan ibuprofenum gel is ibuprofen 5 g. – De andere stoffen in Extrapan ibuprofenum gel zijn isopropylalcohol-  hydroxyethylcellulose – natriumhydroxide – benzylalcohol – gezuiverd water q.s. ad 100 g.

Aanverwante producten: