PROGYN NF (64GELU)

ARTIKELNUMMER: 4693594 Categorieën: , ,

 42,90  40,76

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Progyn Vrouwelijk Evenwicht helpt de vaginale flora te ondersteunen. Progyn bevat een unieke combinatie probiotica van drie stammen lactobacillen (melkzuurbacteriën) die van nature in het lichaam. Tegelijk bevat elke capsule Progyn prebiotica (fructo-oligosacchariden), in symbiotische combinatie met de probiotica. De prebiotica bevorderen de groei en/of activiteit van de goede bacteriën in het darmstelsel en uiteindelijk de vagina, nadat ze via de anus naar die zone over zijn gegaan.

Gebruik:

1 tot 2 capsules per dag. Vermijd inname in combinatie met warme drank of een warme maaltijd.

Samenstelling:

Lactobacillus brevis pha-131 – Lactobacillus acidophilus pha-122 – Lactobacillus rhamnosus pha-152 – Concentratie: 2,5 miljard levende bacteriën/capsule – Fructooligosaccharide – Antioxidant: Ascorbinezuur mg – Vulstof: Maltodextrine – Stabilisator: Magnesiumstereaat – Capsule: Gelatine (koosjer+halal).

Aanverwante producten: