FORWARTS WRAT REMOVER SPRAY (35ML)

ARTIKELNUMMER: 3707734 Categorieën: ,

 29,93  28,43

Wrattenverwijderaar. Directe Bevriesspray. Forwarts bevriest de wrat door middel van een directe, continue bevriesspray. Met Forwarts kunt u zelf de wrat op een veilige, snelle en efficiënten manier verwijderen. Forwarts bevriest de wrat tot in de kern door middel van een uiterst precies straaltje bevriesgas. 10 tot 14 dagen na de behandeling zal de wrat van de huid vallen. Bij meer hardnekkige wratten moet de behandeling mogelijks herhaald worden.

Gebruik:

Volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar:
Bij het eerste gebruik: Maak uzelf vertrouwd met de methode door FORWARTS comfortabel in één hand te houden. Spuit 3 seconden in de lucht terwijl het mondstuk naar beneden gericht is. Er zal een klein straaltje bevriesgas uit het mondstuk komen.
Stap 1: Plaats het FORWARTS mondstuk over de wrat. Zorg ervoor dat de huid goed aansluit op het mondstuk en stabiliseer uw arm op een stabiel oppervlak.
Stap 2: Druk de spuitbus nu langzaam in met de duim.
Stap 3: Spuit het gas gedurende 10 of 15 seconden op de wrat

Zwangerschap/borstvoeding:

Raadpleeg uw arts voor gebruik als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook als u aan suikerziekte lijdt of een slechte bloedsomloop heeft wordt aangeraden om u arts te raadplegen.

Dit product is een medisch hulpmiddel.

Aanverwante producten: