APORIL OPL 200MG/1G (10ML)

ARTIKELNUMMER: 4663456 Categorieën: ,

 10,52  9,99

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Aporil wordt gebruikt om wratten en eksterogen te behandelen. Aporil mag niet gebruikt worden bij wratten in het gelaat of op de genitaliën.

Gebruik:

Schudden voor gebruik. Breng 1 tot 2 keer per dag met behulp van het staafje een druppel Aporil aan op de wrat of het eksteroog. Laat het drogen zodat er een film gevormd wordt. Het flesje snel en goed afsluiten om verdamping te voorkomen. Het vorige vliesje steeds verwijderen met wat ether of alcohol. Zorg ervoor dat het product niet in aanraking komt met de gezonde huid. De gezonde huid rond de wrat of het eksteroog kan beschermd worden door uitstrijken van een laagje vaseline.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Er worden geen effecten tijdens de zwangerschap verwacht. Aporil kan tijdens de zwangerschap gebruikt worden. Het wordt echter aangeraden de behandelende arts hiervan op de hoogte te brengen.

Er worden geen effecten op zuigelingen verwacht. Aporil kan gebruikt worden tijdens de borstvoeding, op voorwaarde dat het niet wordt aangebracht in de directe omgeving van de borsten. Het wordt aangeraden de behandelende arts hiervan op de hoogte te brengen.

Samenstelling:

Salicylzuur 200 mg/g – Melkzuur – Collodium elasticum.

Aanverwante producten: