ALOPEXY 2% HAARUITVAL (60ML)

ARTIKELNUMMER: 2750180 Categorieën: ,

 19,00  18,05

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Alopexy 2% oplossing voor cutaan gebruik is aangewezen bij matige haaruitval (androgenetische alopecie) bij volwassen mannen en vrouwen.

Gebruik:

Breng tweemaal per dag, ’s ochtends en ‘s avonds, 1 ml oplossing aan op de kalende hoofdhuid, te beginnen met het midden van de te behandelen plek. Breng ’s ochtends 1 ml aan en ’s avonds nogmaals 1 ml. Onafhankelijk van de grootte van de te behandelen plek mag de totale dagdosis niet meer zijn dan 2 ml. Smeer het product met de vingertoppen uit over de te behandelen plek. Was uw handen zorgvuldig voor en na het aanbrengen van de oplossing. Breng het product enkel aan wanneer het haar en de hoofdhuid volkomen droog zijn.

Zwangerschap/borstvoeding:

Minoxidil wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap, bij vrouwen die zwanger kunnen worden en geen anticonceptie toepassen, en in de periode dat borstvoeding wordt gegeven. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is minoxidil (2%). – De andere stoffen in dit middel zijn gamma-cyclodextrine – propyleenglycol – 96% ethanol – gezuiverd water.

Aanverwante producten: