MINOXIDIL 2% OPL BAILLEUL (1X60ML)

ARTIKELNUMMER: 3404001 Categorieën: ,

 14,00  13,30

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Minoxidil 2 % is te gebruiken bij de lokale behandeling van het kaalwordingsproces (alopecia androgenetica) bij volwassenen. Bij plaatselijk gebruik stimuleert Minoxidil 2 % bij bepaalde mensen de haargroei en voorkomt verder haarverlies.

De veiligheid en werkzaamheid van Minoxidil 2 % bij patiënten jonger dan 18 jaar of ouder dan 65 jaar zijn niet vastgesteld.

Gebruik:

Breng tweemaal daags (met een tussenspanne van 12 uur) een dosis van 1 mL aan op de hoofdhuid, te beginnen met het midden van de te behandelen zone. De totale dagdosis mag de 2 mL niet overschrijden, wat de oppervlakte van de te behandelen zone ook mag zijn. Niet meer dan 2 maal per dag aanbrengen (uw haar zal niet sneller aangroeien als u meer gebruikt). Strijk met de vingertoppen het product uit zodat de volledige te behandelen zone bedekt is. Voor en na toepassing van de oplossing, zorgvuldig de handen wassen. Enkel aanbrengen wanneer haar en hoofdhuid volledig droog zijn. Niet gebruiken op andere lichaamsdelen. Contact met de ogen of andere gevoelige slijmvliezen vermijden.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Gebruik dit middel niet wanneer u zwanger bent.

Gebruik dit middel niet wanneer u borstvoeding geeft.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is minoxidil 20 mg/mL – De andere stoffen in dit middel zijn: 96% ethanol – propyleenglycol – gezuiverd water.

Aanverwante producten: