LAMISIL CREME 1% TUBE (15G)

ARTIKELNUMMER: 3163805 Categorieën: ,

 10,45  9,93

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

LAMISIL CREME 1% TUBE

Lamisil crème is een schimmelwerend middel dat de schimmels doodt die verantwoordelijk zijn voor huidproblemen.

Gebruik:

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar:
1. De geïnfecteerde zone zorgvuldig wassen en afdrogen.
2. Breng er een dun laagje Lamisil crème op aan, evenals op de zone er omheen.
3. Lichtjes inwrijven.
4. Was uw handen nadat u de geïnfecteerde zone heeft aangeraakt zodat u de infectie niet overbrengt naar andere plaatsen of op iemand anders.

Schimmelinfecties zijn zeer besmettelijk: deel uw kleding en uw linnengoed niet met iemand anders. Was ze regelmatig.

Probeer niet te krabben aan de aangetaste zones, ook als ze jeuken. Het kan de situatie alleen verergeren, het genezingsproces vertragen en de infectie verder verspreiden. Wanneer u een zone in een huidplooi behandelt, kunt u deze, vooral ‘s nachts, met een gaasverband bedekken. Vervang het gaasverband telkens als u de crème aanbrengt.

Zwangerschap/borstvoeding:

Wilt u zwanger worden, bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u geneesmiddelen gebruikt. Het gebruik van Lamisil crème wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, tenzij strikt noodzakelijk.

U mag Lamisil crème niet gebruiken als u borstvoeding geeft. Kinderen mogen niet in aanraking komen met de zones die behandeld worden met Lamisil crème, inclusief de borsten.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is terbinafinehydrochloride.1 g crème bevat 10 mg werkzame stof. − De andere stoffen in dit middel zijn natriumhydroxide –  benzylalcohol – sorbitaanmonostearaat – cetylpalmitaat – cetylalcohol – stearylalcohol – monostearylpolysorbitaan – isopropyl-myristaat – gezuiverd water.

Aanverwante producten: