LEVOCETIRIZINE EG 5 MG (100TABL)

 14,78  14,04

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

LEVOCETIRIZINE EG 5 MG

De werkzame stof in Levocetirizine EG is levocetirizinedihydrochloride. Dit is een anti-allergicum. Het wordt gebruikt om symptomen van allergische aandoeningen te behandelen zoals hooikoorts en allergieën die het hele jaar optreden (voor stof, huisdieren en chronische netelroos).

Gebruik:

U moet de tablet in zijn geheel inslikken met water of een andere vloeistof. De aanbevolen dosering voor volwassen en kinderen van 6 jaar en ouder is één tablet per dag.

Niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 6 jaar aangezien de filmomhulde tabletten een juiste aanpassing van de dosis niet toelaat.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

Elke tablet bevat 5 mg levocetirizinedihydrochloride overeenkomend met 4,2 mg levocetirizine – microkristallijne cellulose – lactosemonohydraat – magnesiumstearaat (kern) – hypromellose (E464) – titaandioxide (E171) – macrogol 400 (omhulsel).

Aanverwante producten: