MUCO RHINATHIOL Z/S SIROOP VOLW (250ML)

ARTIKELNUMMER: 1779065 Categorieën: ,

 9,85  9,36

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Muco Rhinathiol is een geneesmiddel op basis van carbocisteïne. Het maakt vastzittend slijm dunner bij bepaalde aandoeningen van de luchtwegen die gepaard gaan met een diepzittende slijmhoest, het is bedoeld als symptomatische behandeling.

Gebruik:
Gebruik Muco Rhinathiol niet bij droge hoest of prikkelhoest.

Geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 15 jaar: Gebruik een soeplepel of de maatbeker in de verpakking om de juiste dosering in te nemen. 1 soeplepel of maatbeker (= 15 ml) Muco Rhinathiol 5% siroop volwassenen bevat 750 mg carbocisteïne. De aanbevolen dosering is: 3 tot 4 soeplepels of maatbekertjes per dag verdeeld over 3 innamen.

Muco Rhinathiol 5% siroop voor volwassenen zonder suiker is geschikt voor personen met suikerziekte en personen die een suikerarm dieet volgen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

De Muco Rhinathiol 5% siropen (met en zonder suiker) voor volwassenen bevatten alcohol. Het is aanbevolen Muco Rhinathiol niet te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Het is aanbevolen Muco Rhinathiol niet te gebruiken als u borstvoeding geeft, aangezien een risico voor de zuigeling niet kan worden uitgesloten.

Samenstelling:

De werkzame stof in Muco Rhinathiol is carbocisteïne. De andere stoffen zijn: glycerol – elixir aroma – natriumhydroxide – hydroxyethylcellulose –  natriummethylparahydroxybenzoaat (E218) – natrium saccharine – karamelpoeder – gezuiverd water.

Aanverwante producten: