PROMAGNOR RELAXATION NF (60CAPS)

 38,95  37,00

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Hooggedoseerd magnesium, passifloraextract en vitamines B combineert. Eén enkele capsule van Promagnor® Relaxation per dag volstaat om je batterijen weer op te laden. Je bent beter bestand tegen stress, je kan je beter concentreren en je hebt weer de hele dag energie.

Magnesium speelt een belangrijke rol in het neuromusculair evenwicht. Het draagt bij tot hetbehoud van een goede spier- en zenuwfunctie. Het is ook onmisbaar in het behoud van een goed energetisch metabolisme en helpt, bijgevolg, om vermoeidheid te verminderen.
Passiflora is een plant die traditioneel gebruikt wordt voor haar relaxerende, verzachtende,ontspannende en rustgevende eigenschappen. Ze bevordert eveneens de voortzetting van dedagdagelijkse activiteiten in stresssituaties.
Vitamine B9 draagt bij tot het behoud van een goede psychologische functie, zoals deweerstand tegen stress versterken en helpt ook om vermoeidheid te verminderen. Vitamines B1, B2, B6, B12 spelen een belangrijke rol in de energietoevoer.

Gebruik:

1 capsule per dag.

Samenstelling:

Per capsule: Magnesium oxide 375mg – Vitamine B1 1,1mg – Vitamine B2 1,4mg – Vitamine B6 1,4 mg – Vitamine B9 0,2mg – Vitamine B12 2,5µg – Droog extract van passiflora incarnata L. 200mg – geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose (E464) – vulstof: microkristallijne cellulose (E460) – antiklontermiddelen: magnesiumstearaat (E572) – talk (E553b) – calciumcarbonaat (E170) – draagstof: maltodextrine, maïszetmeel.

Aanverwante producten: