NICORETTE MINT MONDSPRAY DUO (2X150DOS)

ARTIKELNUMMER: 3878972 Categorie:

 52,90  50,26

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Een nicotinevervanger in de vorm van een spray die in de mond verstoven wordt. De nicotine wordt door het mondslijmvlies in het lichaam opgenomen.

Het is geschikt om op moeilijke momenten snel de behoefte aan een sigaret te onderdrukken. Bijvoorbeeld na de maaltijd, wanneer je gestresseerd bent of in een omgeving waar gerookt wordt.

Gebruik:

De spray verlicht de trek in een sigaret in 60 seconden, bij 2 verstuivingen. Start steeds met één verstuiving. Vermindert je trek niet, gebruik dan een tweede verstuiving.

Er mogen tot 4 verstuivingen per uur gebruikt worden. Gebruik niet meer dan 2 verstuivingen per toediening en niet meer dan 64 verstuivingen (4 verstuivingen per uur, over 16 uur) in een periode van 24 uur.

Stap 1: week 1-6 : 1 à 2 verstuivingen per achterwege gelaten sigaret. Start met 1 verstuiving. Vermindert je trek niet na enkele minuten, gebruik dan een tweede verstuiving. De meeste rokers zullen nood hebben aan 1 à 2 verstuivingen om het halfuur of uur.

Stap 2: week 7-9 : het aantal verstuivingen dag na dag afbouwen. Tegen het einde van week 9 zou je nog maar de helft van je startgemiddelde mogen gebruiken.

Stap 3: week 10-12 : verminder het aantal verstuivingen per dag tot maximaal 4 tijdens week 12. Stop volledig wanneer het gebruik is afgebouwd tot 2-4 verstuivingen per dag.

Je kan de spray na stap 3 gebruiken om je rookstop vol te houden in situaties waarin de verleiding zeer groot is. Gebruik in deze periode maximaal 4 verstuivingen per dag.

Aanverwante producten: