MAGNESIUM AKTIEF 600 MG DEBA (100CAPS)

ARTIKELNUMMER: 1226901 Categorieën: ,

 25,00  23,75

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Magnesiummalaat (het zout van appelzuur) komt van nature in grote hoeveelheden voor in appels en andere fruitsoorten. Appelzuur is essentieel voor de vorming van ATP, de energiebron voor lichamelijke activiteit. En heft het remmend effect op de glycolyse onder anaerobe omstandigheden op, waardoor de ATP-productie toeneemt en de symptomen van fybromyalgie (FM) verminderen. De werking van appelzuur wordt versterkt door magnesium dat een zuurstofsparend effect heeft.

Magnesiummalaat blijkt ook de (sterk op fybromyalgie lijkende) pijn- en vermoeidheidsklachten van skeletspieren bij het post-viraal syndroom (PVS) te verlichten.

Gebruik:

1 tot 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Bij fybromyalgie: 1200-2400 mg per dag (binnen 48 uur een subjectieve vermindering van de klachten, deze verbetering zet bij de meeste patiënten gedurende zeker acht weken door).
Bij postviraal syndroom: 4 à 6 capsules per dag (bij diarree, wordt aangeraden met een lagere dosering te beginnen en deze iedere 3-4 dagen te verhogen tot dat de diarree begint of de ideale dosering bereikt is.

Samenstelling: 

Magnesiummalaat (elementair magnesium: 90mg) 600 mg.

Aanverwante producten: