ESKIMO EXTRA METAGENICS (50CAPS)

ARTIKELNUMMER: 2405330 Categorieën: ,

 27,30  25,94

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Eskimo Extra is een stabiele visolie met zeer hoge concentraties aan EPA en DHA. Deze essentiële vetzuren zijn aanwezig in de vorm waarin ze natuurlijk voorkomen: als triglyceriden. Wetenschappelijke studies tonen aan dat stabiele en zuivere visolie rijk aan omega 3-vetzuren helpt om een gezonde doorstroming te optimaliseren; eveneens het vermogen bevordert om zich kalm te houden op momenten van spanning; het immuunsysteem van het lichaam versterkt en huid, gewrichten en darmen onderhoudt.

Gebruik:

1 tot 2 capsules per dag of zoals aanbevolen. Tijdens de maaltijden.

Samenstelling:

Per capsule: Natuurlijk visolieconcentraat (triglyceridevorm 1 g – Natuurlijk gemengde tocoferolen 5 mg – Hulpstoffen: Gelatine – Glycerine – Limoenolie en Rozemarijn – Titaniumoxide en Chlorofyl – Lecithine en Ascorbylpalmitaat.

Aanverwante producten: