REVITALOSE VIT C1000 (14AMP)

ARTIKELNUMMER: 1008077 Categorieën: ,

 15,88  15,09

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Revitalose wordt gebruikt in alle omstandigheden die gekenmerkt worden door een tekort aan vitamine C, die in normale omstandigheden wordt geleverd door een evenwichtige en afwisselende voeding.

Gebruik:

Eén tot twee dosissen per dag, in te nemen met wat water, bij voorkeur een kwartier voor het ontbijt en voor het middagmaal, waarbij elke dosis is samengesteld uit de mengeling van een ampul of sachet van beide soorten. Vitamine C kan de oorzaak zijn van slaapmoeilijkheden. Daarom wordt het best niet ingenomen op het einde van de dag.
Om de punt van de ampul gemakkelijker af te breken, ze vastnemen in de hoek van een servet en de punt licht buigen tot ze afbreekt op de cirkelvormige streep.

Zwangerschap/borstvoeding:

Het product mag niet tijdens de zwangerschap worden gebruikt, tenzij dit echt noodzakelijk is.
Vitamine C gaat over in de moedermelk. Daarom hebben kinderen die borstvoeding krijgen, geen supplement nodig als de normale toevoer van vitamine C voldoende is. Overmatige dosissen moeten vermeden worden om bijwerkingen bij moeder en kind te voorkomen

Samenstelling:

De werkzame bestanddelen zijn in de ampul (I) vitamine C 1000 mg en voor de ampul (II) de aminozuren: magnesiumaspartaat 200 mg – L-leucine 25 mg – L-lysinehydrochloride
200 mg – L-fenylalanine 10 mg – L-valine 10 mg (Vitamine C is in de ampullen aanwezig in de vorm van een natriumzout.)
De andere bestanddelen zijn: (I) propylgallaat – alcohol – glycerol – methylparahydroxybenzoëzuur (E218) – propylparahydroxybenzoëzuur (E216) en gezuiverd water (II) sorbitol (E420), sinaasappelaroma, natriummethylparahydroxybenzoëzuur (E219), natriumpropylparahydroxybenzoëzuur (E217), natriumacetaat, ijsazijn en gezuiverd water.

Aanverwante producten: