NAN EVOLIA 3 (800G)

ARTIKELNUMMER: 3789070 Categorieën: ,

 20,99

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Nestlé NAN Evolia 3 is een groeimelk die is aangepast aan de behoeften van uw kind vanaf de leeftijd van 1 jaar, wanneer het overstapt van borst naar fles. NAN Evolia 3 helpt een stevige basis voor het leven te leggen, met inbegrip van immunonutriënten zoals vitamine A, C en D ter ondersteuning van het immuunsysteem, en omega-3 (ALA) ter ondersteuning van een normale ontwikkeling van de hersenen. Het bevat de beste eiwitten, HMO, DHA, Omega 3 en is palmolievrij.

Samenstelling:

Volle melk – Magere melk – Lactose – Weiperme_x0002_aat (melk) – Koolzaadolie met laag erucazuurgehalte – Zonnebloemolie – Calciumcarbonaat – Emulgator: sojalecithine; kaliumfosfaat – 2′-fucosyllactose – Vitamines (C, B2, A, D, B12) – IJzersulfaat – Zinksulfaat – Cultuur L.reuteri* – Kaliumjodide. * Lactobacillus culture (DSM 17938).

Aanverwante producten: