SPAGULAX BRUIS (20ZAK)

ARTIKELNUMMER: 1547462 Categorieën: ,

 8,34  7,92

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Spagulax Bruis is een laxeermiddel. Spagulax Bruis is een kruidengeneesmiddel aangewezen om de stoelgang te bevorderen, nadat elke ernstige pathologie (ziekte) uitgesloten werd.

Gebruik:

De gebruikelijke dosering is 1 zakje, voor of na elke hoofdmaaltijd (ontbijt, middagmaal, avondmaal).
Kinderen van 6 tot 15 jaar: 1 zakje, voor of na elke hoofdmaaltijd (ontbijt, middagmaal, avondmaal).

Breng het poeder in een voldoende hoeveelheid water (200 ml), meng goed en drink onmiddellijk de hele inhoud van het glas uit. Drink het glas NOOIT uit in liggende houding en NOOIT direct voor de bedtijd. Neem Spagulax ten minste 2 uur voor of na de inname van andere medicatie en minstens 1 uur voor het slapengaan.. Probeer inademing van het poeder te vermijden wanneer u dit product klaarmaakt voor toediening. U dient gemiddeld 28 uur te wachten vooraleer u resultaat heeft.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is het zaadvlies van ispaghula (Plantago ovata Forssk). – De andere stoffen in dit middel zijn watervrij citroenzuur – natriumbicarbonaat – natriumsaccharinaat – mandarijnaroma – oranjegeel S (E110) – sucrose.

 

Aanverwante producten: