VOGEL ATROSANMED (60TABL)

ARTIKELNUMMER: 4219382 Categorieën: ,

 24,95  23,70

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

AtrosanMed is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt toegepast ter verlichting van: reumatische of spierpijn, algemene bewegingspijnen en last in spieren en gewrichten, rugpijn.

Gebruik:

Volwassenen en oudere personen: neem 1 tablet tweemaal per dag in onmiddellijk na de maaltijd.
De dosering kan worden verhoogd tot 2 tabletten tweemaal per dag wanneer er geen beterschap optreedt na 3 tot 5 dagen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Er zijn geen gegevens over het gebruik van Duivelsklauw bij zwangere vrouwen. Uit voorzorg heeft het de voorkeur het gebruik van AtrosanMed te vermijden tijdens de zwangerschap. Het is niet bekend of Duivelsklauw in de moedermelk wordt uitgescheiden. AtrosanMed mag niet worden gebruikt in de periode dat borstvoeding wordt gegeven.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is het extract van de wortels van Harpagophytum procumbens (duivelsklauw). Een filmomhulde tablet bevat 480 mg extract (als droog ethanolisch extract) van de wortels van de Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens D.C. en/of H. zeyheri L. Decne). (1,5- 3,0:1). Extractiemiddel: ethanol 60%V/V. De andere stoffen in dit middel zijn: lactose – maïszetmeel – microkristallijne cellulose – gezuiverd water – silica – watervrij colloïdaal siliciumdioxide en magnesiumstearaat (plantaardige oorsprong). De coating van de tablet bestaat uit talk – titaandioxide(E171), macrogol en hypromellose.

 

Aanverwante producten: