PERDOLAN 500 (12SUPP)

 5,30  5,04

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Aangewezen bij het verlichten van pijn en koorts.

Gebruik: 

Volwassenen: 1 à 2 zetpillen, tot 3 maal per dag. Maximaal 6 zetpillen per dag en maximaal 2 zetpillen per keer toedienen.

Zwangerschap/borstvoeding: 

Er zijn geen aanwijzingen dat normale doses Perdolan, toegediend tijdens de zwangerschap, nadelig zouden zijn voor de foetus. Voorzichtigheid is toch aangeraden gedurende de eerste drie maanden van de zwangerschap. Als het echt nodig is, mag u Perdolan tijdens de zwangerschap gebruiken. Gebruik de laagst mogelijke dosering die de pijn of koorts minder maakt en gebruik het middel zo kort mogelijk. Neem contact op met uw arts of verloskundige als de pijn of koorts niet minder wordt of als u het middel vaker moet innemen.

De hoeveelheden paracetamol die in de moedermelk uitgescheiden worden, zijn zo klein dat ze geen enkel risico inhouden voor de zuigeling.

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is paracetamol. – De andere stoffen in dit middel zijn colloïdaal siliciumdioxide – halfsynthetische glyceriden – polysorbaat 20 – butylhydroxyanisol (E320) – butylhydroxytolueen (E321).

 

Aanverwante producten: