ASPEGIC 1000 VOLW (20ZAK)

 8,88  8,44

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

ASPEGIC 1000 VOLWASSENEN

Geneesmiddel tegen pijn, koorts en ontsteking. Het bevat als werkzaam bestanddeel lysine acetylsalicylaat, een verwant product van acetylsalicylzuur.

Gebruik : 

Uitsluitend voor volwassenen: 1 zakje ASPEGIC 1000 mg poeder voor drank komt overeen met 1000 mg acetylsalicylzuur. Gebruikelijke dosering: 1 zakje, 3 keer per dag. Maximumdosering: 6 zakjes ASPEGIC 1000 mg per dag

Zwangerschap/borstvoeding : 

Het gebruik tijdens het eerste zwangerschapstrimester is afgeraden. Aangezien de inname van ASPEGIC de arbeid kan verlengen en de bevalling kan vertragen, moet de inname ervan vermeden worden voor de bevalling. Het gebruik tijdens het derde zwangerschapstrimester is afgeraden. ASPEGIC gaat over in de moedermelk : zijn gebruik is afgeraden tijdens de borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stof in Aspegic is lysine acetylsalicylaat – De andere stoffen in Aspegic zijn: aminoazijnzuur – ammonium glycyrrhizaat – mandarine aroma – lactose.

Aanverwante producten: