STREPFEN MONDSPRAY 8,75 MG (15ML)

ARTIKELNUMMER: 3248010 Categorieën: ,

 9,99  9,49

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

De werkzame stof is flurbiprofen. Flurbiprofen behoort tot een groep geneesmiddelen die nietsteroïdale ontstekingsremmende middelen (NSAID’s) worden genoemd. Die veranderen de wijze waarop het lichaam reageert op pijn, zwelling en een hoge temperatuur.

Strepfen Spray wordt gebruikt voor de symptomatische verlichting van keelpijn zoals pijn, moeilijk slikken en zwelling bij volwassenen van 18 jaar en ouder, gedurende een korte periode.

Gebruik:

Gebruik dit geneesmiddel niet bij kinderen of adolescenten jonger dan 18 jaar.

Volwassenen van 18 jaar en ouder: Eén dosis van 3 verstuivingen achteraan in de keel om de 3 tot 6 uur volgens behoefte, tot een maximum van 5 doses in 24 uur. Eén dosis (3 verstuivingen) bevat 8,75 mg flurbiprofen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Neem dit geneesmiddel niet in als u in de laatste 3 maanden van de zwangerschap bent. Als u in de eerste 6 maanden van de zwangerschap bent of als u borstvoeding geeft, moet u met uw arts spreken voor u dit geneesmiddel inneemt. Flurbiprofen behoort tot een groep geneesmiddelen die de vruchtbaarheid bij vrouwen kunnen verstoren. Dat effect is omkeerbaar als het geneesmiddel niet meer wordt ingenomen. Het is onwaarschijnlijk dat occasioneel gebruik van dit geneesmiddel uw kansen om zwanger te worden zal beïnvloeden. Licht uw dokter echter in voor u dit geneesmiddel inneemt, als u moeilijk zwanger wordt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is flurbiprofen. Eén dosis (3 verstuivingen) bevat 8,75 mg flurbiprofen, wat overeenstemt met 16,2 mg/ml flurbiprofen. – De andere stoffen in dit middel zijn: betadex – dinatriumfosfaatdodecahydraat – citroenzuurmonohydraat – methylparahydoxybenzoaat (E218) – propylparahydroxybenzoaat (E216) – natriumhydroxide – muntsmaak – kersensmaak – N,2,3-trimethyl-2-isopropylbutanamide – natriumsacharine – hydroxypropylbetadex – gezuiverd water.

 

Aanverwante producten: