BITHIOLZALF 10% (22G)

ARTIKELNUMMER: 0025700 Categorieën: ,

 10,02  9,52

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Aanvullende behandeling bij terugkerende huidaandoening met schilferende, droge huiduitslag (psoriasis), chronisch eczeem en huidontstekingen die gepaard gaan met een te grote talgafscheiding (sebumafscheiding). Aanrijpend middel bij steenpuisten (furunkels) en puisten (pustulae).

Gebruik:

De zalf 2 tot 3 maal per dag in een dunne laag op de te behandelen plaats aanbrengen en vervolgens afschermen met een steriel gaasje. Eventuele vlekken op kleding kunnen verwijderd worden met water en zeep. U mag Bithiol Qualiphar niet langer dan 3 weken na elkaar gebruiken zonder een arts te raadplegen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Wilt u zwanger worden, bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u geneesmiddelen gebruikt.
Bij correct gebruik in de aangegeven hoeveelheid mag dit geneesmiddel gebruikt worden door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het is nochtans aan te raden de behandelende arts in te lichten over het gebruik ervan.

Samenstelling:

De werkzame stof in Bithiol Qualiphar is Ichtammol – De andere stoffen in Bithiol Qualiphar zijn vaseline – wolvet q.s. ad 100 g.

Aanverwante producten: