PANNOCORT CREME (30G)

ARTIKELNUMMER: 0686212 Categorieën: ,

 9,87  9,38

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

U kunt Pannocort gebruiken bij huidontstekingen van allergische aard, jeukend of vochtafscheidend, bij psoriasis (terugkerende huidaandoening met schilferende, droge huiduitslag), vooral dan van het gezicht en de geslachtsdelen en bij eczeem.

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid Pannocort (bijvoorbeeld de hoeveelheid zo groot als een erwt) aan op het letsel en wrijf de crème lichtjes uit. U mag daarna het letsel ofwel aan de lucht blootstellen ofwel afdekken met een gaasverband (een luchtdoorlatend verband).

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Breng geen grote hoeveelheden Pannocort aan gedurende de zwangerschap. Gebruik Pannocort ook niet gedurende een lange periode als u zwanger bent.

In het algemeen mag Pannocort tijdens de borstvoeding gebruikt worden. Wees wel voorzichtig als u Pannocort op de tepel en het tepelhof aanbrengt om inname van het product door uw baby te vermijden.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is hydrocortisone acetaat. 1 g crème bevat 10 mg hydrocortisone acetaat. – De andere stoffen in dit middel zijn cetostearylalcohol – glycerol – natriumlaurylsulfaat – methylparaoxybenzoaat – gezuiverd water.

Dit product mag niet naar Nederland verzonden worden (uitsluitend recept).

Aanverwante producten: