SERESTO HALSBAND HOND<8K ZVO

ARTIKELNUMMER: 4112421 Categorieën: ,

 50,49

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Behandeling en preventie van vlooieninfestaties (Ctenocephalides felis, C. canis) gedurende 7 tot 8 maanden.

Beschermt de directe omgeving van het dier tegen ontwikkeling van vlooienlarven gedurende 8 maanden.
Het product heeft een persisterende acaricide (dodende) werkzaamheid tegen tekeninfestaties (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) en een afwerende (anti-voedende) werkzaamheid tegen tekeninfestaties (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) gedurende 8 maanden.

Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die voorafgaand aan de behandeling reeds aanwezig waren op de hond , niet binnen 48 uur na het aanbrengen van de halsband gedood worden en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken die al op de hond zitten op het tijdstip van aanbrengen, te verwijderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen twee dagen na het
aanbrengen van de halsband.

Behandeling van bijtende/zuigende luizeninfestaties (Trichodectes canis).
Het product biedt indirect bescherming tegen de overdracht van de pathogenen Babesia canis vogeli en Ehrlichia canis door de tekenvector Rhipicephalus sanguineus en verlaagt zo het risico op babesiose en ehrlichiose bij honden gedurende 7 maanden.

Verlaging van het risico op infectie met Leishmania infantum via overdracht door zandvliegjes tot 8 maanden.

Aanverwante producten: