LEVOCETIRIZINE EG 5 MG (20TABL)

 7,32  6,95

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

De werkzame stof in Levocetirizine EG is levocetirizinedihydrochloride. Dit is een anti-allergicum. Het wordt gebruikt om symptomen van allergische aandoeningen te behandelen zoals hooikoorts en allergieën die het hele jaar optreden (voor stof, huisdieren en chronische netelroos).

Gebruik:

U moet de tablet in zijn geheel inslikken met water of een andere vloeistof. De aanbevolen dosering voor volwassen en kinderen van 6 jaar en ouder is één tablet per dag.
Niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 6 jaar aangezien de filmomhulde tabletten een juiste aanpassing van de dosis niet toelaat.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

Elke tablet bevat 5 mg levocetirizinedihydrochloride overeenkomend met 4,2 mg levocetirizine – microkristallijne cellulose – lactosemonohydraat – magnesiumstearaat (kern) – hypromellose (E464) – titaandioxide (E171) – macrogol 400 (omhulsel).

 

 

Aanverwante producten: