SEKIN HOESTSIROOP (200ML)

ARTIKELNUMMER: 0867663 Categorieën: ,

 6,50  6,18

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

SEKIN HOESTSIROOP

Sekin wordt toegepast voor de behandeling van de symptomen van een droge (niet-productieve) hoest.

Gebruik:

Volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar: Naargelang de ernst van de hoest neemt u 3 tot maximum 8 grote maatlepels per dag. De gebruikelijke dosering is 10 ml ’s morgens, 10 ml ’s middags en 20 ml ’s avonds bij het slapengaan.

Voor gebruik bij kinderen vanaf 6 jaar:  Raadpleeg tabel in de bijsluiter. De tabel is geldig voor zover het gewicht van het kind met zijn leeftijd overeenkomt.

Geen toediening van dit middel aan kinderen onder de 6 jaar.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u geneesmiddelen gebruikt.Gebruik Sekin niet tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Na de eerste drie maanden blijft voorzichtigheid eveneens uiterst aangeraden.

Over de uitscheiding van Sekin in de moedermelk is niets bekend. Daarom is het beter Sekin niet in te nemen tijdens de borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is cloperastine fendizoaat. – De andere stoffen in dit middel zijn microkristallijne cellulose – natrium carmellose – macrogol
stearaat 2000 – sucrose – methylparahydroxybenzoaat (E218) – propylparahydroxybenzoaat (E216) – synthetische bananensmaak – gezuiverd water.

Aanverwante producten: