LYSOMUCIL JUNIOR 2% (100ML)

ARTIKELNUMMER: 1551407 Categorieën: ,

 5,50  5,23

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

LYSOMUCIL JUNIOR 2%

Het actieve bestanddeel van Lysomucil Junior 2% is acetylcysteïne voor het vloeibaar maken van slijmen (lost slijmen op die bij aandoeningen van de ademhalingswegen worden gevormd) en voor het behandelen van chronische bronchitis.

Gebruik:

De aanbevolen dosering is:
Voor aandoeningen van de luchtwegen:
Van 2 tot 7 jaar: 20 ml per dag in 2 of 3 innamen te verdelen.
Ouder dan 7 jaar: 20 ml tot 30 ml per dag in 1, 2 of 3 innamen te verdelen.

Voor mucoviscidose:
Van 2 tot 6 jaar: 5 ml, 3 maal per dag.
Ouder dan 6 jaar: 10 ml, 3 maal per dag.

De hoeveelheid moet worden aangepast op grond van de verkregen resultaten en de toestand van de patiënt.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Er zijn beperkte gegevens rond het gebruik van Lysomucil bij zwangere vrouwen. Dierproeven wijzen niet op schadelijke effecten op het ongeboren kind na gebruik tijdens de zwangerschap. Gebruik Lysomucil niet tenzij uw arts u dit zegt.

Het is niet gekend of Lysomucil wordt uitgescheiden in de moedermelk. Een risico voor de zuigeling kan niet uitgesloten worden. Geeft u borstvoeding of plant u dit te doen, dan zal uw arts of apotheker aangeven of u hiermee moet stoppen of de behandeling met Lysomucil moet onderbreken.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is acetylcysteïne. – De andere stoffen (hulpstoffen) in dit middel zijn methylparahydroxybenzoaat (E218) –  natriumbenzoaat (E211) – dinatriumedetaat – natriumcarboxymethylcellulose – natriumsaccharinaat – natriumcyclamaat – sucralose – frambozenaroma – natriumhydroxide – gezuiverd water.

Aanverwante producten: