NASASINUTAB MICRODOSEUR (10ML)

ARTIKELNUMMER: 1554583 Categorieën: ,

 6,97  6,62

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Aangewezen voor het ontzwellen van het neusslijmvlies in geval van acute verkoudheid, bij aanvallen van overvloedige afscheiding van dun, vloeibaar slijm (rhinitis vasomotorica).

Gebruik:

Geef dit geneesmiddel niet aan kinderen jonger dan 7 jaar, omdat de mogelijke voordelen niet groter zijn dan de risico’s.

Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar: 1 verstuiving, één of meerdere malen per dag, volgens de behoefte in elk neusgat. Niet meer dan 3 maal per dag toedienen. NasaSinutab kan heel precies gedoseerd worden met de doseerspray. Dit geneesmiddel mag gedurende maximaal 5 opeenvolgende dagen worden gebruikt. Gebruik alleen als het spoelen van de neus met zoutoplossing niet werkt.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Nasasinutab mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is xylometazoline. Dit is aanwezig in de vorm van xylometazolinehydrochloride (1 mg/ml) overeenkomend met 0,87 mg/ml xylometazoline. – De andere stoffen in dit middel zijn: benzalkoniumchloride – natriumedetaat – natrium diwaterstoffosfaat dihydraat – natriumwaterstoffosfaat dihydraat – natriumchloride, sorbitol 70% niet-kristalliseerbaar – gezuiverd water.

 

 

Aanverwante producten: