NASOFREE START-SET XYLITOL

ARTIKELNUMMER: 3466711 Categorieën: , ,

 24,46  23,24

De NasoFree® neusdouche is een zachte knijpflacon speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de neus en neusbijholten. Een neusdouche wordt altijd gebruikt in combinatie met nasaal spoelzout.

Met de NasoFree® neusdouche reinigt u op zeer effectieve wijze uw neus en neusbijholten. U kunt daarbij uw hoofd gewoon rechtop houden. U heeft volledige controle over de druk en het volume wat u inspuit. Dagelijks uw neus spoelen is veilig en zal uw neus en neusbijholten schoon, gezond en open te houden.

Nasaal spoelzout
Bij het neusspoelen gaat de voorkeur van KNO-artsen uit naar nasaal spoelzout. Dit is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de neus(bijholten). Dos Medical nasaal spoelzout™ is een combinatie van natriumchloride en natriumbicarbonaat. Het zorgt voor een effectieve én milde reiniging van het gevoelige, meestal ontstoken, neusslijmvlies.
Gewoon ‘keukenzout’ is bedoeld als smaakversterker voor het eten en niet voor het reinigen van uw neus. Het wordt vaak als scherp ervaren en bevat bovendien jodium, een stof die het gevoelige neusslijmvlies irriteert. In samenwerking met KNO artsen is Dos Medical nasaal spoelzout™ speciaal ontwikkeld om het gevoelige neusslijmvlies te reinigen. Het reinigt effectief de neus en neusbijholten en is makkelijk, mild en hygiënisch in gebruik.

Dit product is een medisch hulpmiddel.

Aanverwante producten: