RHINIVEX APOTEX 1MG/ML NEUSSPRAY (10ML)

ARTIKELNUMMER: 3025418 Categorieën: ,

 6,11  5,80

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Rhinivex zorgt voor een snelle en langdurige verlichting van nasale congestie, het vermindert de zwelling van de slijmvliezen in de neus. Het helpt de neus vrij te houden waardoor u gemakkelijker ademt als u een verstopte neus heeft of een neus die dichtzit.

Gebruik:

Rhinivex 1 mg/ml neusspray, oplossing mag niet gebruikt worden bij kinderen jonger dan 12 jaar. Voor kinderen tussen 2 en 12 jaar oud is er een andere farmaceutische vorm en sterkte verkrijgbaar.

U mag dit geneesmiddel niet langer dan 5 dagen innemen zonder medisch advies. Gebruik alleen als het spoelen van de neus met zoutoplossing niet werkt.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Gebruik dit geneesmiddel alleen als uw arts heeft beslist dat het veilig kan worden gebruikt.

Vraag uw arts of apotheker om advies alvorens dit geneesmiddel te nemen als u zwanger bent. Gebruik dit geneesmiddel alleen als uw arts beslist heeft dat het veilig kan worden gebruikt.

Het is niet gekend of xylometazoline wordt uitgescheiden in moedermelk. Een risico voor het kind dat borstvoeding krijgt, is niet uitgesloten. Er moet beslist worden om te stoppen met het geven van borstvoeding of met het gebruik van Rhinivex na de voordelen van borstvoeding voor het kind en de
voordelen van de behandeling voor u in overweging te hebben genomen.

Vraag uw arts of apotheker om advies alvorens dit geneesmiddel te nemen.

Samenstelling:

De andere stoffen in dit middel zijn benzalkoniumchloride – dinatriumedetaat – natriumdiwaterstoffosfaat – dinatriumfosfaat – natriumchloride – gezuiverd water.

Aanverwante producten: