IBUPROFEN SANDOZ 400 MG (100TABL)

 8,63  8,20

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Dit geneesmiddel behoort tot de groep van de pijnstillers, koortswerende middelen en ontstekingsremmers.

Gebruik:

Voor oraal gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.
Ibuprofen Sandoz 400 mg: neem 1 filmomhulde tablet met een half glas water.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Neem dit geneesmiddel niet in tijdens de laatste drie maanden van de zwangerschap. Probeer het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de eerste zes maanden van de zwangerschap te vermijden. Het gebruik van Ibuprofen Sandoz wordt ook niet aanbevolen tijdens de arbeid en de  bevalling.

Ibuprofen gaat over in de moedermelk. Tot nu toe is geen enkel schadelijk effect bij zuigelingen bekend. Bijgevolg mag ibuprofen tijdens de borstvoeding worden gebruikt als het gaat om een kortdurende behandeling met de aanbevolen dosis. De onschadelijkheid na langdurig gebruik is niet vastgesteld. Raadpleeg een arts als u Ibuprofen Sandoz tijdens de borstvoeding vaker gebruikt dan af en toe.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is ibuprofen. – De andere stoffen in dit middel zijn microkristallijne cellulose – colloïdaal siliciumdioxide – natriumcarboxymethylcellulose – magnesiumstearaat – methylhydroxypropylcellulose – titaandioxide (E 171) – macrogol 400 – talk.

——————————————————————————————————————————-

SCHRIFTELIJKE AANVRAAG VOOR AANKOOP VAN EEN GENEESMIDDEL !

Controleer voor aankoop van dit geneesmiddel aandachtig de dosering en de bijsluiter op deze productpagina.

Door dit geneesmiddel te kopen erken je de bijsluiter aandachtig te hebben gelezen en op de hoogte te zijn van de dosering, het gebruik en eventuele bijwerkingen van dit geneesmiddel. Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Door op de knop ‘BESTELLEN’ en daarna ‘ WINKELWAGEN BIJWERKEN’ te klikken bevestig je je verzoek aan de online apotheek Pharmaproducts om dit geneesmiddel te leveren.

 

Aanverwante producten: